linkedin2 facebook twitter instagram menu

Shary-An

Wellicht ken je Shary-An nog uit de eerste editie van de Voice of Holland in 2010. De enthousiaste zangeres met haar gouden strot verblufte de jury tijdens haar auditie met het nummer van Alicia Keys: 'Empire State of Mind'. Inmiddels heeft de 24-jarige al een album en EP op haar naam staan, waarbij ze hits scoorde met haar singles: Sixfeet Under, Mr. Know it All en Read my Book. Haar echte radio doorbraak kwam met het nummer Never played the Bass.

Na haar muzikale roadtrip van "The Voice of Holland", bracht Shary-An in 2014 haar eerste EP: "Good Girl" uit. Daarna heeft ze bewust een korte break genomen. Tijdens een periode van rust in 2015 is ze teruggegaan naar haar roots. Shary-An besloot het heft in eigen handen te nemen en muziek te maken waar zij echt gelukkig van wordt. Ze maakte de dappere beslissing om voor haar eigen passie en droom te gaan en besloot dit allemaal in eigen beheer te doen. Ze zocht gericht naar een team mensen om zich heen, waarmee ze dit spannende traject wilde aangaan. Op 16 mei 2016 kwam dan ook haar eerste single "Summer of my Life" uit. Dit was echter nog maar het begin. Ook haar tweede single "Save You" is ondertussen een feit. In het voorjaar van 2017 komt haar album "Project Me" uit! Aan de hand daarvan volgt een clubtour door verschillende zalen in Nederland. (Koop nu alvast je kaartjes!) Daarnaast is Shary-An ook vaste gast bij Carlo’s TV-Café op RTL4. Kortom Shary-An is terug en sterker dan ooit!

www.shary-an.nl

21elf ondersteunt Shary-An

Samen met manager Ian Haima (IH Management) en Shary-An is 21elf verantwoordelijk voor het (her)positioneren van Shary-An in de markt. Ian Haima houdt zich bezig met de gehele zakelijke kant en alle taken die komen kijken bij het zijn van goede manager. Shary-An focust zich op haar muziek, haar nieuwe album "Project me", haar tournee en denkt mee over alle aspecten. Een echte vakvrouw. 21elf biedt ondersteuning aan op het gebied van het creatieve proces: het meedenken over concepten van bijvoorbeeld de foto's, de productie rondom de fotoshoot, social media-begeleiding, de copywriting van teksten en biedt waar nodig een luisterend oor.

Shary-An is typisch een talent met een eigen passie waar 21elf in gelooft! Zij support Shary-An dan ook graag met haar kennis en ondersteunt waar ze kan.

Making of van de album-cover van "Project Me" (release datum maart 2017)

Fotocredits: Annemieke van der Togt

Artworkcredits : studenten van het Grafisch Lyceum in Utrecht onder leiding van Cor Haima

Shary-An's laatste single: Save You
videocredits: Stairway productions - Menno Smit
Camera: Ray Depatti & Marx Margono
Editor: Arnie Schrage