linkedin2 facebook twitter instagram menu

Monica da Silva Trio

Nadat Monica da Silva in 2009 wegens een gênant meningsverschil besloot het trio te verlaten, zagen haar twee overgebleven gitaristen Tim Kamps (Rooyackers, Kamps & Kamps) en Arjen Lubach (Op Sterk Water, Koefnoen, Wie is de Mol 2010) geen reden om te stoppen. Of om de naam te veranderen. Of om optredens af te zeggen. Ze schreven nieuwe nummers en namen zelf plaats achter de microfoon.

Dit tot duo verworden trio werd vervolgens dé grote hit van reizend theaterfestival De Parade. In navolging van dit succes stond Het Monica da Silva Trio op Lowlands, de Zwarte Cross, Kröller Möller Festival, Geen Daden Maar Woorden, de Uitmarkt en speelden ze op 3FM. Ze hadden een hit met hun liedje: “Philip Freriks, ik ben je bitch niet” En ook hun single 'Dingetje' werd een succes op YouTube. Na een succesvolle Parade-show gingen ze met een uitgebreide spin-off het theater in. Daarnaast hebben ze nog twee keer een parade show gemaakt.

www.monicadasilvatrio.nl

Werkzaamheden 21elf

21elf was de vliegende keep van het Monica da Silva Trio. Ze regelde en begeleidde de heren tijdens de opnames van een filmpje voor Humor TV, hield contact met tv-programma’s waar ze te gast waren, deed hun concept-styling en ging mee op hun eerste Lowlands avontuur. Daarnaast was ze, in samenwerking met State 31 (Rogier Sol), verantwoordelijk voor de productie van de videoclip van 'Dingetje' met onder andere Egbert-Jan Weber, Giel Beelen, Katarina Justic en Patrick Martens. 21elf produceerde een fotoshoot voor een affiche van een Parade-show op een manage met echte paarden en regelde voor een voorstelling meer dan 25 verschillende schemerlampen.

Affiche: Het Monica da Silva Trio, parade voorstelling
Fotocredits: Merlijn Doomernik
Fotobewerking: Martine de Jong, buro RuSt
Productie: 21elf

Making of de videoclip van 'dingetje'
Productie: State 31( Rogier Sol) en 21elf

Fragment uit de voorstelling

Fragment uit de voorstelling

Fragment uit Parade-voorstelling

Opbouw parade-voorstelling

Officiële videoclip "Dingetje"
Regie en camera: Hiba Vink
Productie: State 31(Rogier Sol) en 21elf
Montage: Jonathan Mechanicus

HumorTV meets... Het Monica da Silva Trio
Credits: Humor TV