linkedin2 facebook twitter instagram menu

LARZ

Lars Schuijling aka "The Energy Man" is een multi-talent. Hij is Nike Master Trainer, één van de meest gevraagde presenters in de internationale fitness branche, een DJ, producer en ontwikkelaar van de unieke step style "Step V2" en de hiphop opleiding AALO/TEC.

Larz reist al meer dan 23 jaar de wereld rond met zijn unieke en energieke lessen. Zodra Larz binnenkomt schiet het energiepijl binnen een seconde omhoog. Hij presenteert op grote conventies voor groepen van 50 tot 10.000 man zoals bijvoorbeeld het AALO step event, Soild Sound Convention, Healthy fest, de Glamour Health Challenge en de Color Run. Daarnaast is Larz ook regelmatig als DJ te vinden in de clubs. Zo draaide hij onlangs nog een set tijdens ADE.

Larz staat naast zijn eeuwige en aanstekelijke energie, bekend om zijn uitspraak: "van stilstaan word je lelijk". Trainen bij Larz staat garant voor een complete en unieke sportbeleving.

www.larz.nl

21elf ondersteunt LARZ

21elf geeft LARZ advies op het gebied van social media bio's, denkt mee over nieuwe ideeën, stuurt af en toe kleine reminders, veranderde de beroemde #larz uitspraken om tot beeld en is medeverantwoordelijk voor het ontwerp van de originele "van stilstaan word je lelijk" trui. (en ja, die trui kun je nu bestellen via de website! Dus voel je je aangesproken en wil je in actie komen? Of wil je andere mensen motiveren? Koop dan nu de enige echte "van stilstaan word je lelijk" trui!)

Larz is het talent dat 21elf graag aanmoedigt vanwege zijn creativiteit en eeuwige energie. Ze gelooft in de LARZ-energy en vindt dat iedereen geïnfecteerd moet worden met dit virus. 21elf ondersteunt LARZ dan ook graag met haar kennis over bepaalde zaken en haar creativiteit.

De originele "van stilstaan word je lelijk" sweater (Nu te koop!)
fotocredits: Nick van den Dungen

Larz warmt het publiek op van de Colorrun en moedigt ze aan!
fotocredits: LARZ

Larz geeft een onvergetelijke steples tijdens het AALO Step Event, november 2016
Fotocredits: Davide Capucci

Larz houdt de sfeer erin tijdens drie dagen sporten op Healthy Fest 2016
Videocredits: LARZ
Muziek: Gregor Salto

Larz in actie tijdens het AALO Step Event
videocredits: LARZ