linkedin2 facebook twitter instagram menu

Jeugdcultuurfonds en Jeugdsportfonds

Jeugdcultuurfonds

Het Jeugdcultuurfonds wil dat alle kinderen lessen op kunst en cultuurgebied kunnen volgen. Ook kinderen uit gezinnen met een minimum inkomen. Het Jeugdcultuurfonds maakt het mogelijk dat kinderen tussen de 4 en 18 jaar uit financieel minder draagkrachtige gezinnen toch kunnen meedoen.

Jeugdsportfonds

Alle kinderen moeten kunnen sporten! Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen.

www.jeugdcultuurfonds.nl

www.jeugdsportfonds.nl

Werkzaamheden 21elf

Voor het jeugdcultuurfonds heeft 21elf de hele productie gedaan van de fotoshoot voor de nieuwe website. Van concept-styling tot aan het draaiboek. De shoot kwam tot stand met leerlingen van de Lucia Marthas dansacademie, buro RuSt en fotograaf Arjan Benning.

In samenwerking met Bureau Kellerman was 21elf verantwoordelijk voor de productie rondom twee fotoshoots voor het Jeugdcultuur en sportfonds. In deze fotoshoots werden props uit de sportwereld gecombineerd met props uit de cultuurwereld. 21elf zorgde ervoor dat alle bijna onmogelijke props in een geringe tijd geregeld werden.

Fotoshoot ten behoeve van de nieuwe website
Fotocredits: Arjan Benning
Grafisch: buro RuSt
Productie: 21elf

Fotoshoot ten behoeve van de nieuwe website
Fotocredits: Arjan Benning
Grafisch: buro RuSt
Productie: 21elf