linkedin2 facebook twitter instagram menu

Frank & The Silly Symphonies

Frank & The Silly Symphonies is een 10-koppige funk, soul & blues coverband. Ze nemen je mee naar de tijd van Ray Charles, James Brown en Frank Sinatra, maar dan wel in een hedendaags, speels en vrolijk jasje! Door optredens op feesten, festivals en deelname aan de bandwedstrijd The Clash of The Coverbands zijn ze erin geslaagd een eigen sound te ontwikkelen en de bekende motown klassiekers – letterlijk – nieuw leven in te blazen! Frontman Frank zweept je op en neemt je mee. Hij 'hits the road' en 'shakes his tailfeather'. Zowel jong als oud 'moved, twist & shaked' bij hun aanstekelijke optredens.

www.franksillysymphonies.nl

21elf ondersteunt Frank & the Silly Symphonies

21elf is voornamelijk verantwoordelijk voor de concept-styling van de band. Wegens de wisselende samenstelling, veranderde dit in de loop der jaren een paar keer. Daarnaast nam ze tijdens vakanties de taken van de manager over. Zo begeleidde ze de band tijdens diverse optredens, bijvoorbeeld tijdens de halve finale van de Clash of the Coverbands.

Frank & the Silly Symphonies is voor 21elf een bomvolle groep aan getalenteerde mensen. Stuk voor stuk individuen die gaan voor hun passie muziek maken en die met elkaar een gave show willen neerzetten. 21elf ondersteunt deze talenten graag met haar kennis over concept-styling en artiestenmanagement.

Fotocredits: Elisabeth van Lent

Fotocredits: Hason fotografie

Frank & The Silly Symphonnies - Shake your Tailfeather