linkedin2 facebook twitter instagram menu

BeVoice in samenwerking met Introdans: Arnhem oxideert

BeVoice verbindt, betovert en inspireert. Onder de paraplu van muziek en moderne dans komen Nederlandse jongeren in contact met leeftijdsgenoten uit het ‘moeilijke stadsdeel’ Neukölln, in Berlijn. In één week tijd vindt er een intensief proces van sociale en culturele uitwisseling plaats waarbij de deelnemers elkaar inspireren en zichzelf overtreffen.

www.bevoice.com

Werkzaamheden 21elf

21elf was tijdens dit project verantwoordelijk voor de gehele marketing en PR. Van alle zaken rondom het tot stand komen van het PR-materiaal en de verspreiding hiervan (programmaboekjes, posters enz) tot aan de social-media planning en de organisatie van de première.

"Madeleine heeft in het voorjaar van 2016 de marketing en pr voor BeVoice Arnhem gedaan. Wat was ik blij, dat zich eindelijk weer eens een mogelijkheid voordeed om samen te werken. Zoals vanouds brengt Madeleine een flinke portie optimisme, vakkundigheid en energie mee. Ze heeft aan een half woord genoeg, stelt alleen vragen als het nodig is en is een baken van rust en vertrouwen in de gigantische stress, die ons project nou eenmaal met zich meebrengt."

"Ze brengt goede ideeën mee om oude- en nieuwe media met elkaar te verbinden, zodat we verschillende doelgroepen kunnen aanspreken."

"Professioneel én grappig. Nooit te beroerd om flink aan te pakken. Snel en vrolijk. Representatief en slim. Dat is Madeleine."

"Daarom zie ik uit naar een volgend gezamenlijk project."

Rene M. Broeders, BeVoice

Foto tijdens de voorstelling in het stadhuis van Arnhem

Affiche: Arnhem Oxideert